Gastblogger

Gastblogger worden?

Gastschrijver/blogger worden voor Hotelparijs.nl is niet zo moeilijk. Iedereen met een affiniteit voor Hotels & Parijs kan een gastartikel schrijven. Natuurlijk zijn er een aantal spelregels verbonden aan het schrijven van artikel op Hotelparijs.nl.

Ben je van plan om regelmatig een stukje te schrijven. Dan krijg je een eigen profiel met biografie op Hotelparijs.nl. Dit is goed voor jouw personal branding. Je krijgt bij elk door jouw geschreven artikel onderaan een woord over jezelf inclusief link(s) naar je website en/of sociale media.

De spelregels bij het schrijven van een gastartikel

Om de kwaliteit en onafhankelijkheid van Hotelparijs.nl te waarborgen hebben we een aantal spelregels opgesteld, waaraan een gastartikel moet voldoen. Deze spelregels moeten worden gerespecteerd door elke gastschrijver. Indien jij je hierin niet kunt vinden, dan is het schrijven voor deze website niets voor jou.

  • Een artikel mag niet worden gebruikt voor het aanprijzen van jouw product of dienst. Refereren naar je eigen ervaringen mag uiteraard wel.
  • Een artikel moet over Hotels, Parijs en Reizen gaan. Je mag dit vrij invullen.
  • Een artikel moet eenvoudig leesbaar zijn. Werk met alinea’s, kopjes en zorg voor een pakkende titel
  • Een artikel bevat unieke content. Content schrijf je voor deze site. Wel mag je na twee weken de content op elke andere plek gebruiken. Bijvoorbeeld op jouw eigen website.