Foto: Accorhotels

Hotel ibis Paris Tour Eiffel, 3 sterren hotel bij de Eiffeltoren

Budgetvriendelijk hotel

Zoek je een betaalbaar hotel in Parijs voor een vakantie- of zakenreis op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden? Boek dan een kamer in het goed beoordeelde hotel ibis Paris Tour Eiffel. Het budgetvriendelijke hotel in het 15e arrondissement van Parijs, ligt op slechts 15 minuten wandelen van de Eiffeltoren. Op ongeveer 150 meter afstand van het hotel vind je het metrostation Cambronne.

Foto: Accorhotels

Kamers met uitzicht op de Eiffeltoren

Het ibis hotel biedt vele soorten kamers, waaronder 26 kamers met uitzicht op de Eiffeltoren, een 24-uursreceptie, gratis WiFi in de gehele accommodatie en bagageopslag. De kamers zijn modern en comfortabel, met een heerlijk bed en functionele badkamer. De Ibis-kamer heeft alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf, zoals een flatscreen-tv met satellietzenders, een kledingkast, een bureau en een telefoon. De eigen badkamer is uitgerust met een föhn.

Foto: Accorhotels

Geweldige locatie in Parijs

ibis Paris Tour Eiffel ligt in het gebied Place Gustave. Een groot gebied waar je heerlijk kunt eten, drinken, ontspannen en zelfs kunt werken. Je wandelt in 15 minuten naar de oever van de Seine en het Hôtel des Invalides. Het RER-station Champs de Mars bevindt zich op 1 km van het hotel, vanwaar je rechtstreeks naar Château de Versailles reist.

Foto: Accorhotels

Praktische informatie

De prijs voor een tweepersoonskamer begint bij € 89. Het hotel kun je boeken bij Booking.com of rechtstreeks bij Accorhotels.com.

Controleer prijzen en beschikbaarheid

Bekijk ook

10 fijne budgethotels in Parijs

Ben je op zoek naar een goedkoop hotel in Parijs? Boek dan een overnachting in een budget hotel. Bekijk hier 10 leuke goedkope hotels in Parijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *