De 10 beste Ibis hotels in Parijs

Wat is een goed Ibis hotel in Parijs?

Ibis is een bekende hotelketen die hotels heeft door de hele wereld. In Parijs zijn er zelfs 34 Ibis hotels. Bekijk hier een lijst met de 10 beste Ibis hotels in Parijs.

1. Ibis Paris Bastille Faubourg St Antoine

Dit hotel ligt in het centrum van Parijs in het 11e arrondissement op 900 meter afstand van het Place de la Bastille. Er is dagelijks een heerlijk ontbijtbuffet en je kunt de hele dag door verschillende broodjes en verse Franse Madeleines kopen. Er is een metrostation om de hoek.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

2. Ibis Paris Canal Saint Martin

Dit hotel bevindt zich in het 10e arrondissement bij het Canal Saint Martin, waar je heerlijk kunt wandelen. Er zijn moderne kamers, vergaderfaciliteiten en genoeg parkeergelegenheid. Er is dagelijks een ontbijtbuffet en gedurende de dag kun je ook verschillende dingen halen.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

3. Ibis Paris Avenue de la Republique

Dit hotel bevindt zich in het 11e arrondissement op slechts een paar meter van de Place de la République en de Canal Saint-Martin. Er is een bar waar je een drankje kunt doen en elke ochtend wordt er een heerlijk ontbijtbuffet verzorgd.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

4. Ibis Paris Gare de Lyon Ledru Rollin

Dit hotel logt op 300 meter van het treinstation Gare de Lyon in het 12e arrondissement. Je vindt er een snackbar en een bar waar je drankje kunt bestellen. Er zijn daarnaast vergaderruimtes en je kunt ’s ochtends genieten van een ontbijtbuffet.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

5. Ibis Paris Vaugirard Porte de Versailles

Dit hotel ligt in het 15e arrondissement, vlakbij het congrescentrum Porte de Versailles en het waterpark Aquaboulevard. Er is een metro om de hoek waarmee je overal komt. Er is een ontbijtbuffet en een bar die 24 uur per dag open is.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

6. Ibis Paris Brancion Parc des Expositions

Dit hotel bevindt zich in het 15e arrondissement vlakbij het congrescentrum Porte de Versailles. Er is een gezellige bar en je kunt elke ochtend genieten van een ontbijtbuffet. De metro zit om de hoek en je kunt dus makkelijk reizen naar alle bezienswaardigheden.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

7. Ibis Paris Père Lachaise

Dit hotel ligt op 200 meter van het metrostation Père Lachaise in het 11e arrondissement. De kamers zijn modern ingericht en er is een bar waar je lekkere drankjes kunt halen. ’s Ochtends is er een ontbijtbuffet en overdag worden er allerlei broodjes aangeboden.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

8. Ibis Paris Bercy Village

Dit hotel ligt in de leuke wijk Bercy Village in het 12e arrondissement. Op 100 meter ligt een metrostation waarmee je zo midden in de stad staat. Elke ochtend is er een ontbijtbuffet en er is een restaurant waar je pizza- en pastagerechten kunt eten.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

9. Ibis Paris Gare du Nord TGV

Dit hotel ligt tegenover het treinstation Gare du Nord in het 10e arrondissement. Er is een gezellige bar waar je de lekkerste drankjes kunt bestellen en elke ochtend is er een ontbijtbuffet met broodjes, yoghurt en fruitsalade.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

10. Ibis Paris Montmartre

Dit hotel ligt in het 18e arrondissement op 300 meter afstand van de Moulin Rouge en in 15 minuten sta je bij de Sacre-Coeur. Er is een snackbar en ’s ochtends kun je er een heerlijk ontbijtbuffet krijgen. Het openbaar vervoer ligt daarnaast om de hoek.

Meer info: beschikbaarheid en prijzen

Bekijk alle ibis hotels in Parijs bij: Booking.com

Meer over hotels in Parijs:

Over Francis Garlich

Francis heeft een passie voor reizen, stedentrips, wandelen en cultuur. Momenteel loopt zij stage bij Reiscompany vanuit haar opleiding aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Francis werkt mee aan verschillende projecten. Hierbij schrijft ze blogs, contentpagina’s en voert zij data-analyses uit.

Bekijk ook

De 15 mooiste hotels met zwembad in Parijs

De beste hotels met zwembad in Parijs zijn voornamelijk 4- en 5-sterrenhotels. De hotels in Parijs met zwembad bieden vaak een wellnesscentrum met sauna, hammam en massagebehandelingen.